Politika zasebnosti

Z uporabo tega spletnega mesta soglašate z zbiranjem in uporabo informacij, kot je določeno v tej Politiki zasebnosti.

Vaša zasebnost je za podjetje BERIG, Bera Igor s. p. izrednega pomena. Naša politika zasebnosti opisuje vrste informacij, ki jih lahko zbiramo med vašim obiskom našega spletnega mesta in kako jih uporabljamo. Politika zasebnosti vključuje politiko piškotkov BERIG, Bera Igor s. p., in se lahko kadar koli spremeni brez predhodnega obvestila. Priporočamo vam, da redno pregledujete to stran za morebitne posodobitve. Ta Politika zasebnosti zagotavlja informacije o obdelavi osebnih podatkov v skladu z zahtevami zakona, ki ureja varstvo osebnih podatkov, zakona, ki ureja elektronske komunikacije in v skladu z zahtevami Splošne uredbe o varstvu podatkov.

1. Osebni podatki

Izraz “osebni podatki”, kot se uporablja v tej Politiki zasebnosti, se nanaša na podatke, kot so vaše ime, datum rojstva, e-poštni naslov, poštni naslov ali telefonska številka, ki se lahko uporabijo za vašo identifikacijo. Dovoljenje ali privolitev, ki jo poda uporabnik, je pravna podlaga za obdelavo njegovih podatkov.

Podjetje BERIG, Bera Igor s. p., zagotavlja, da podatkov, ki jih prejme od uporabnikov za namene neposrednega trženja, e-novic in ciljnega trženja, ne bo prodajalo, posojalo, razkrivalo ali kako drugače posredovalo nepooblaščenim tretjim osebam brez njihove privolitve.

Ob pridobitvi soglasja uporabnikov bo podjetje BERIG, Bera Igor s. p., osebne podatke obdelovalo samo za namene, za katere je bilo dano soglasje. Uporabnik s privolitvijo soglaša, da BERIG, Bera Igor s. p., lahko obdeluje osebne podatke oziroma kategorije osebnih podatkov, ki jih ima o uporabniku in so navedeni ob prijavi.

Naslednji razdelki pojasnjujejo, kako in kdaj od vas zbiramo osebne podatke.

2. Uporaba osebnih podatkov

Večina naših storitev ne zahteva nobene oblike registracije, kar vam omogoča, da obiščete našo spletno stran, ne da bi nam povedali, kdo ste. Vendar pa lahko nekatere storitve zahtevajo, da nam posredujete osebne podatke. Če se odločite zadržati kakršnekoli osebne podatke, ki jih zahtevamo v takšnih primerih, morda ne boste mogli pridobiti dostopa do določenih delov spletnega mesta in odgovoriti na vašo poizvedbo.

Osebne podatke lahko zbiramo in uporabljamo za trženje izdelkov in storitev, za katere menimo, da bi vas lahko zanimali, ali za komunikacijo z vami za druge namene, ki so razvidni iz vsakokratnih okoliščin ali o katerih vas obveščamo, ko od vas zbiramo osebne podatke.

3. Nerazkritje osebnih podatkov

Vaših osebnih podatkov ne bomo prodajali, delili ali kako drugače posredovali tretjim osebam, razen kot je določeno v tej Politiki zasebnosti. Vaše osebne podatke lahko razkrijemo tretjim osebam, ki delujejo za ali v našem imenu, za nadaljnjo obdelavo v skladu z namenom (-i), za katerega so bili podatki prvotno zbrani ali se lahko kako drugače zakonito obdelajo, kot je ocena uporabnosti tega spletnega mesta, trženje, upravljanje podatkov ali tehnično podporo. Te tretje osebe so z nami sklenile pogodbo, da bodo osebne podatke uporabljale samo za dogovorjeni namen in da ne bodo prodajale vaših osebnih podatkov tretjim osebam in jih ne bodo razkrivale tretjim osebam, razen če to zahteva zakon, kot to dopuščamo ali kot je navedeno v tej Politiki zasebnosti.

4. Pravica do dostopa, popravka in odstranitve

Kadarkoli obdelujemo osebne podatke, sprejmemo razumne ukrepe za zagotovitev, da so vaši osebni podatki točni in posodobljeni za namene, za katere so bili zbrani. Lahko ugovarjate obdelavi vaših osebnih podatkov, če takšna obdelava ni razumno potrebna za zakonit poslovni namen, kot je opisano v tej politiki ali v skladu z našo zakonodajo. V primerih, ko obdelava osebnih podatkov temelji na privolitvi, lahko uporabnik to privolitev kadarkoli prekliče. Odstranitev privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov na podlagi privolitve, podane pred njenim preklicem.

Uporabniki lahko svoje privolitve prekličejo s pisno vlogo poslano na elektronski naslov: studioberig@gmail.com. V primeru preklica privolitve BERIG, Bera Igor s. p., preneha obdelovati podatke, zbrane na podlagi privolitve, oziroma jih ne obdeluje več za namene, za katere je bila privolitev dana in jih izbriše.

5. Varnost in zaupnost

V okviru podjetja BERIG, Bera Igor s. p., bodo vaši osebni podatki posredovani in hranjeni v zaščitenem okolju. Za zagotovitev varnosti in zaupnosti osebnih podatkov, ki jih zbiramo na spletu, uporabljamo podatkovna omrežja, ki so med drugim zaščitena z industrijskim standardnim požarnim zidom in zaščito z geslom. Med ravnanjem z vašimi osebnimi podatki sprejemamo ukrepe, ki so razumno zasnovani za zaščito teh podatkov pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkritjem, spremembo ali uničenjem.

6. Povezave do drugih strani

Ta Politika zasebnosti velja samo za to spletno mesto in ne za spletna mesta v lasti tretjih oseb. Lahko zagotovimo povezave do drugih spletnih mest, za katera menimo, da bi lahko bile zanimive za naše obiskovalce. Naš cilj je zagotoviti, da so takšne spletne strani a skladu z najvišjimi standardi. Vendar zaradi narave interneta ne moremo jamčiti za standarde zasebnosti spletnih mest, na katera so povezave urejene. Ravno tako nismo odgovorni za vsebino drugih spletnih mest, ta Politika zasebnosti ravno tako ni uporabna za strani v lasti tretjih oseb.

7. Avtorske pravice

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebuje spletna stran, so v obsegu, ki ga dovoljuje zakon, predmet avtorske ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebine spletnega mesta ni dovoljeno kopirati, distribuirati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen s pisnim soglasjem BERIG, Bera Igor s. p., ki aktivno uveljavlja svoje pravice intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

8. Izključitev odgovornosti

Spletne strani smo postavili in jih vzdržujemo z največjo skrbnostjo. Kljub temu BERIG, Bera Igor s. p. ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi lahko neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru, da so spletne strani navedene ali povezane z drugimi, v lasti ali upravljanju tretjih oseb, BERIG, Bera Igor s. p., ne prevzema odgovornosti.

9. Kontakt

Če imate kakršnakoli vprašanja, pritožbe ali priporočila za izboljšave v zvezi s to Politiko zasebnosti, ali če želite uveljavljati svoje pravice, ki so v njej navedene, nas kontaktirajte po elektronski pošti na naslov studioberig@gmail.com ali po navadni pošti na BERIG, Bera Igor s. p., Dunajska 209, 1000 Ljubljana, Slovenija.