Ljubezen do oblačil v genih

Šiviljstvu se je prva posvetila Helena Bera, kar je bil tudi njen poklic. Nekaj let kasneje je Igor, takrat študent tekstilnega in oblačilnega inženirstva, v mamini obrtni dejavnosti prepoznal potencial in možnost širitve ter se kmalu tudi sam zaposlil v Studiu BERIG.

Obleke nam zaupajo tudi veliki

Skozi desetletja smo izdelali, prikrojili ali popravili obleke za izjemno število individualnih strank. Zaupajo pa nam tudi veliki naročniki, saj smo tekom let med drugimi sodelovali z OK Slovenije, Namo, Intersportom, Eurosportom, Midasom, Adrio Airways, Muro, Eporiumom, Tkanino, Slovensko filharmonijo in še bi lahko naštevali.

Izurjeni v personalizaciji oblačil

Po mamini upokojitvi je Igor leta 2008 v celoti prevzel vodenje Studia BERIG. Skozi leta se je spekter naših šiviljskih storitev spreminjal in danes se v največji meri angažirano ukvarjamo s personalizacijo in dodelavo oblek, kar ima tudi z vidika ohranjanja okolja vse globlji pomen.

Trajnostne modne rešitve

S popravili, negovanjem in vzdrževanjem podaljšamo življenjsko dobo kakovostnih kosov garderobe in tako uresničujemo načelo trajnostne mode. Luksuzen suknjič, dragocena srajca, imenitne hlače, elegantno krilo ali poslovni kostim v naših rokah ohranijo visoko vrednost vrsto let.

Dobra obleka sledi trendom

Oblačilom vdahnemo drugo, tretje ali četrto življenje. Preoblikujemo jih glede na spremembe v postavi, nove modne smernice ali spremenjen okus naših strank. Pri preoblikovanju oblek smo tako uspešni, da se nekateri kosi prenašajo iz generacije v generacijo.

Spremljamo vas na najpomembnejših dogodkih

Personalizacija oblačil postavi zadovoljstvo in dobro počutje strank na prvo mesto. Ustvarimo, prilagodimo in izoblikujemo oblačila, ki vas zaznamujejo; oblačila, ki puščajo sled – ki začrtajo občutek in poudarjajo večen slog. Oblačila, ki poosebljajo vas.