Obleke za valeto

Vemo, kaj pristaja najstnikom

Obleka za valeto je pogosto prvo svečano oblačilo, ki si ga nadane dekle ali fant. Za starše je zato izbira lahko precej zahtevna, a z našimi izkušnjami in nasveti boste enostavno našli tisto pravo.

Prednost sproščenemu kroju

Pri izbiri obleke za valeto naj imajo prednost kroji in materiali, ki so mladostni, omogočajo lahkotno gibanje in nošenje. Takšni ohranijo dober videz tudi po koncu dogodka.

Z izbiro detajlov samosvoji

Pomagamo vam pri odločitvah glede primerne silhuete in detajlov in dodajanju dizajnerskih elementov za več unikatnosti, pa naj gre za hlače z jaknami, krila z bluzami ali priljubljene obleke.

Dodelave po željah najstnikov

S personalizacijo obleko celovito prilagodimo mladostni igrivosti in na ta način pričaramo sproščenost in samozavest tudi v najbolj nerodnih najstniških letih.

Obleka za več priložnosti

Svetujmo vam pri sami izbiri in nato dodelavi takšnih kosov oblačil, ki bodo še dolgo vsestransko uporabni, kar pomeni, da jih bo mogoče nositi še po dogodku ali jih kasneje predelati.

Obleke za maturo

Z nami bo izbira enostavnejša

Pri oblekah za maturantski ples je včasih težko najti ravnotežje med idejami mladostnika in tradicijo dogodka. Z bogatimi izkušnjami bomo vam in vaši maturantki ali maturantu pokazali pravo smer.

Prilagojeno maturantki in maturantu

Obleke za maturantski ples skrbno prilagodimo in personaliziramo, da se lahko maturantka ali maturant zares sproščeno veseli svečanega dogodka.

Z našimi nasveti unikatno oblečeni

Tudi »ready to wear« oblačila lahko z izbiro prave silhuete ter ureditvijo modifikacij in detajlov preoblikujemo v edinstveno obleko, izvirno kot je mladostnik, ki jo nosi.

Hitra pomoč in modne usmeritve

Priskočimo vam na pomoč pri drobnih zagatah, kot so izmere velikosti, obsega, širine in dolžine hlač, obleke ali krila, rokavov, suknjiča ali blejzerja. Svetujemo tudi glede izbire barv in materialov.

Maturantska obleka živi naprej

Ob upoštevanju modnih smernic vedno skrbimo tudi za trajnostni vidik nošenja oblačil, zato vam pomagamo z dodelavami podaljšati življenjsko dobo maturantskih oblek.

Spremljamo vas na najpomembnejših dogodkih

Personalizacija oblačil postavi zadovoljstvo in dobro počutje strank na prvo mesto. Ustvarimo, prilagodimo in izoblikujemo oblačila, ki vas zaznamujejo; oblačila, ki puščajo sled – ki začrtajo občutek in poudarjajo večen slog. Oblačila, ki poosebljajo vas.