S prilagoditvami do popolnosti

Poročno obleko lahko že z manjšimi prilagoditvami kroja in različnimi dodelavami še polepšamo, predvsem pa na ta način zagotovimo, da se v njej zares dobro počutite in izgledate čudovito. Tako za nevesto kot za ženina poskrbimo, da se v poročnem oblačilu počutita kot v svoji koži.

Poročni obleki dodamo vrednost

V Studiu BERIG včasih tudi čaramo. Ste vedeli, da lahko z našimi skrbnimi dodelavami in kreativnimi detajli tudi poročni obleki, ki ne sodi v najvišji cenovni razred, pričaramo luksuzen videz in eleganco. Slog, kot pritiče ženinu in nevesti na njun izjemen poročni dan.

Obleka za vašo samozavest

Končno podobo poročnega oblačila izoblikujemo skupaj z mladoporočencema. Prave linije najdemo za vsako postavo, vam pazljivo prisluhnemo in upoštevamo vaše želje. Dizajne prilagodimo tudi kraju dogodka, letnemu času ali vremenu in drugim posebnostim.

Brezskrbni na poročni dan

Več mesecev skupaj snujemo osupljive poročne obleke, da lahko mladoporočenca na svoj dan sproščeno uživata. S skrbno predpripravo, kakovostnimi storitvami pred in na poročni dan ter pozornostjo do podrobnosti zagotovimo brezskrbnost, ko jo potrebujete.

5 nasvetov za popolno personalizacijo poročne obleke

Obleko pomerite večkrat

Število pomerjanj za prilagoditev ženske ali moške poročne obleke je odvisno od vrste in obsežnosti popravil in zahtevnosti dodelave. Običajno potrebujemo eno do tri srečanja in pomerjanja, da poročno obleko v celoti personaliziramo.

Vzemite si čas in sledite urniku

Obleko naročite dovolj zgodaj in načrtujte čas za pomerjanje. Priporočamo vam, da prvo pomerjanje uredimo osem do dvanajst tednov pred poroko. Zadnje pomerjanje poročne obleke pa izvedemo vsaj dva tedna pred poročnim dnem.

Ne skrbite za vaše kilograme

Ne skrbite, če ste se po naročilu obleke nekoliko zredili ali pa izgubili kakšen kilogram. Silhueto lahko zožimo ali pa šive odpremo, da pridobimo prostor, in tako kroj prilagodimo vaši trenutni postavi. Če za dodajanje obsega ni dovolj materiala, pridobimo ustrezno blago in dodamo všitke.

Prinesite čevlje in dodatke

Na vsako pomerjanje prinesite čevlje in vse dodatke, ki jih boste nosili na poročni dan. Na pomerjanju je pomembno, da si nadenete celotno garderobo, saj bomo tako uredili popolno personalizacijo obleke. Če še niste izbrali poročnih čevljev, prinesite par s primerljivo višino pet.

Pripeljite prijatelja ali družinskega člana

Bližnji, ki vas bodrijo in podpirajo, vam bodo pomagali, da se boste počutili sproščeno, hkrati pa vam lahko pomagajo pri odločitvah in dogajanje fotografirajo za ljub spomin. Seveda pa je uspešno pomerjanje tudi pravi trenutek za kozarček penine.

Vrste dodelave poročnih oblek

Osnovna obroba
silhuete

Pri tovrstni dodelavi poskrbimo za ustrezne dolžine poročnega oblačila in za fino prilagajanje silhuete, ki se mora lepo podati postavi, poudariti prednosti in skriti pomanjkljivosti.

Dodajanje
podrobnosti

Dodajanje rokavov, naramnic, čipkastih dodatkov, perlic, gumbov, prilagajanje volumna obleke in dolžine vlečke so najpogostejše spremembe. Za obsežnejše je potrebno predvideti dovolj časa.

Z vami na poročni dan

Na dan poroke in poročnega slavja mora vse potekati brezhibno. Mi vam lahko ves čas stojimo ob strani in profesionalno poskrbimo, da se pri garderobi ženina, neveste pa tudi svatov ne bo nič zataknilo:

  • Na poročni dan pomagamo pri oblačenju in tako uredimo še zadnje detajle na oblekah.
  • Smo vaš pomočnik pri odpenjanju ali zapenjanju in pri menjavi oblek tekom slovesnosti.
  • V vsakem trenutku smo pri roki za popravilo, če se karkoli strga.

Spremljamo vas na najpomembnejših dogodkih

Personalizacija oblačil postavi zadovoljstvo in dobro počutje strank na prvo mesto. Ustvarimo, prilagodimo in izoblikujemo oblačila, ki vas zaznamujejo; oblačila, ki puščajo sled – ki začrtajo občutek in poudarjajo večen slog. Oblačila, ki poosebljajo vas.