Izberite individualno
modno svetovanje

Ste se znašli v zagati, ker je pred vami pomemben poslovni ali slavnostni dogodek, ali pa se vam zdi, da so vsi kosi vaše garderobe za časom in povsem neuporabni? Morda potrebujete samo malo modnega navdiha in dober nasvet.

Igor Bera, priznani krojač in uveljavljeni stilist, vam z individualnim pristopom zagotovi strokovno svetovanje in izdelavo modifikacij. Z njegovo pomočjo bodo vaša oblačila profesionalno prilagojena in personalizirana do zadnjega modnega detajla.

Ostale storitve

Popolna personalizacija obleke

Konfekcijska moda v dimenzijah in krojih pogosto ne ustreza povprečnemu kupcu. V Studiu BERIG poskrbimo za prave silhuete, udobne obsege, prave dolžine in modeliranje po vaši meri. S personalizacijo dosežemo popolno prilagajanje oblačila, kot da je bilo to ukrojeno prav za vas.

Nega in vzdrževanje garderobe

V Studiu BERIG verjamemo, da je vredno posodobiti in obnoviti kakovostne kose garderobe, od suknjičev in plaščev do kostimov in svečanih oblek. Skupaj izvedemo pregled vaših oblačil in vam svetujemo, s kakšnimi modifikacijami lahko obleke posodobimo in prevetrimo vaš slog.

Hitra popravila v treh dneh

Se je odrobilo krilo, so hlače postale preozke, se je strgala srajca? Brez skrbi. Tudi manjša nujna popravila uredimo v našem Studiu. Ko se vam mudi, je oblačilo pripravljeno v enem do treh delovnih dneh, saj poskrbimo za prednostno obravnavo, izvedbo in pomerjanje.

Individualno pomerjanje oblek

Poročne obleke, obleke za valeto ali maturantski ples, oblačila za poslovne dogodke … So priložnosti, ko si je za popolno obleko potrebno vzeti čas in jo večkrat skrbno pomeriti. Z našo strokovno podporo bo to veliko lažje, saj se prilagodimo vašim potrebam, urniku in lokaciji.

Posvetovanje na daljavo

Svetujemo vam lahko kjer koli ste. Uporabljamo različne spletne aplikacije (Zoom, FaceTime, Microsoft Teams in druge), preko katerih se enostavno povežemo z vami tudi na daljavo. Uredimo tudi prevzem in predajo oblek na domu (skladno z epidemiološkimi ukrepi brezkontaktno).

Osebno modno stiliranje

Z modnim svetovanjem si boste nadeli vaš osebni prepoznavni slog oblačenja, ki bo skladen z vašimi željami, postavo in potrebami. Za vas oblikujemo smernice izbire oblačil, krojev, tkanin in barvnih kombinacij. Svetujemo pa tudi glede negovanja in vzdrževanja oblek za bolj trajnostno garderobo.

Modna podpora organizacij

V Studiu BERIG smo strokovnjaki na področju celovite podpore oblačenja ekip, delegacij in predstavnikov različnih organizacij ter korporacij. Zagotavljamo najvišjo raven storitev pomerjanja, urejanja in personalizacije izbranih oblek za priznane blagovne znamke.

Čiščenje in negovanje oblačil

Vsako blago ima svoje posebnosti, zato nam zaupajte vsakodnevne kot tudi posebne in najbolj dragocene kose vaše garderobe, saj uredimo celovito čiščenje in osvežitev tudi najbolj občutljivih oblačil.

  • Ženske in moške obleke, kostime, suknjiče, jakne, plašče in posebej dragocena oblačila čistimo skladno s smernicami znamke Hugo Boss.
  • Športna oblačila, med njimi tudi smučarske komplete ali pohodne jakne in hlače, imajo svoje zakonitosti vzdrževanja, zato temu prilagodimo tako čiščenje kot zaščito.
  • Tekstilne izdelke za dom je zaradi posebnih materialov pa tudi velikosti težje oprati in čistiti doma, a pri nas poskrbimo tako za zavese, odeje, preproge in ostali tekstil za dom.
  • Zelo občutljiva oblačila vedno očistimo s posebnimi blagimi postopki, da zaščitimo naravna vlakna pred krčenjem in poškodbami ter ohranimo prvotne barve.

Spremljamo vas na najpomembnejših dogodkih

Personalizacija oblačil postavi zadovoljstvo in dobro počutje strank na prvo mesto. Ustvarimo, prilagodimo in izoblikujemo oblačila, ki vas zaznamujejo; oblačila, ki puščajo sled – ki začrtajo občutek in poudarjajo večen slog. Oblačila, ki poosebljajo vas.